2 dagen bussen
Door: Ingrid
Blijf op de hoogte en volg Ingrid
26 Februari 2025 | Vietnam, Mỹ Lại (1)
2 lange reisdagen liggen achter ons tussendoor nog wat bezienswaardigheden gespot zoals o.a. een mandenmakerij , een bottochtje en langs rode duinen gereden, rood van het ijzer in de grond, een boottochtje gemaaktom de vissersdorpjes te zien, een wandeling over de toppen van de duinen voor de sportievelingen onder ons en gisteren (25-2) de dag dat we aan zouden komen in ons Victoria resort, nog een verrassing van Theo, hij had er zijn mond over dicht gehouden want het kan aan de waters6tand liggen of het wel of niet door zou gaan en yes we hadden een GO
Door een riviertje waden op blote voetjes uiteraard een klein half uurtje, wat een leuke belevenis was, het lijkt op de Narrows in park Zion in Utah, maar dan wel stukken kleiner.Wat klim en klauterwerk en de kunst om niet nat te worden of de telefoon niet in het water te laten vallen. Gelukt, met hulp van Theo en Tom die mijn lange broek vakkundig hebben kunnen opstropen [e-1f600]
Gisteren dus na 2 lange dagen bussen ons in het Victoria resort gesetteld, heerlijk in het restaurant gegeten met een groot deel van de groep en toch al vroeg ons mandje in. Iedereen een beetje gaar. We konden nog met de taxi (Grab) het dorpje in maar niemand deed daar enige moeite voor, de kaart en de drankjes zijn hier uitstekend, ff in de zen modus
Hier blijven we dus 3 nachten in totaal, weinig te vertellen hierover, gewoon omdat we weinig doen, dus kom pas weer terug op de lijn als we in Ho Chi Minh aan zijn gekomen, tot dan
26 Februari 2025 - 10:20
Jac En Jeanne:
Effe een paar rustdagen is ook heerlijk hè. Geniet ervan.
26 Februari 2025 - 19:21
Elly:
Wat een belefenisseb van een prachtige reis. Ben weer bijgelezen. Is echt genieten zo te horen.
26 Februari 2025 - 19:23
Elly: