Xin chào mọi người, mọi người khỏe không?
Door: Ingrid
Blijf op de hoogte en volg Ingrid
08 Februari 2025 | Nederland, Tilburg
08-02-2025
Xin chào mọi người, mọi người khỏe không?
Vrij vertaald: Hi folks how’re you doing?Niks van te maken toch,voor mij iig niet
But: I’m doing great:
Nog 2 nachtjes en dan gaat mijn/ons Azië/Vietnam avontuur beginnen, heel veel zin in ondertussen, de reisbescheiden al even in bezit en de hotels al bekeken. Letterlijk mijn ogen uit gekeken vanwege de zoveel goedkopere prijzen van hotels dan ik gewend ben in echt het westen: lees the US.
Moet ook wel wennen aan het feit dat ik deze keer niks hoef te regelen, dat voelt wel weird omdat dit voor mij helemaal nieuw is, meestal ben ik degene die alles zoekt en boekt, heb dan ook een beetje het idee dat ik van alles ga vergeten [e-1f631]
Diverse tips ontvangen van een goed koffie-adresje in Hanoi en een specifiek broodje dat erg bekend is en we zeker moeten proberen, tot info over de Phô, wat je uitspreekt als feu, een soort van soep die geloof ik ’s morgens ook al gegeten wordt, Martijn tip voor jou ! en kleding- en schoenen advies, we reizen tenslotte helemaal van Noord naar Zuid Vietnam en hebben diverse klimaatzones heb ik begrepen,
Heb al gezien dat het nog zwaar bewolkt is in Hanoi, onze arrival city, das jammer maar ook niks aan te doen, zeker voor de foto’s, gelukkig klinkt de temperatuur beter en ergens zullen we vast een zonnetje[e-2600] tegen komen and otherwise: I’m travelling so let it be!
Madag ochtend met de NS naar Schiphol, we vliegen ergens in de middag met Emirates, een van de beste is mij verteld, dus zelfs daar zin in al zijn het 2 redelijke zitsessies met een overstap op HUB Dubai,
Tot zover……[e-1f44b]
08 Februari 2025 - 18:20
Wendy:
Nou, ik heb er ook zin in! Om jouw avonturen mee te lezen!
09 Februari 2025 - 10:27
Maria:
ik ga je zeker volgen en ben benieuwd naar je verhalen/avonturen.
09 Februari 2025 - 13:02
Jac En Jeanne:
Wow wat een avontuur zeg en deze keer helemaal de andere kant op. Heel veel plezier. We volgen je met plezier. Goede reis J[e-38]J.
09 Februari 2025 - 14:28
Ingrid :
Leuk meiden, hopelijk gaat het beter dan de vorige keer [e-1f603]
09 Februari 2025 - 22:12
Ad Van Brunschot:
Verbaasd dat je niet naar de VS ging, verrast dat je voor Vietnam koos. Die keuze kan ik begrijpen, Vietnam is een prachtig land, we zijn er 2 keer geweest. De eerste keer op de fiets en de tweede keer met de plaatselijke busjes gereisd.
Ik ben benieuwd naar je verhalen!
10 Februari 2025 - 11:32
Helen:
Joh, daar gaat ze weer, veel plezier!!
11 Februari 2025 - 16:06
Ingrid Vogels:
@Hek=len: jaja, gene beter leven he dan een goei
en @Ad, VS komt weer hoor, ondertussen al weer geweest en staat altijd op mijn lijstje