Along the Oregon Coast
Door: Ingrid
Blijf op de hoogte en volg Ingrid
17 Februari 2026 | Verenigde Staten, Florence
Leuk motel , mooi gerenoveerd, een aanrader ofschoon niet erg goedkoop.
Nog steeds op tijd wakker, nog steeds vroeg, dus al voor 8-en in de auto, op naar het HoneyBee bakery voor een ontbijtje, mooie route helemaal naar Florene uiteindelijk, met heel vevl stopfotomomentjes, in stadjes never heard of.
Bij de HoneyBee bakery waarvan ik dacht een ontbijtje te scoren bleek het een afhaal tentje te zijn, goed aangeschreven want ondanks de zondagmorgen was het er een drukte van belang.
Gekozen voor 2, jawel 2 doughnuts, zo veel lekkerder dan die bij ons, die eet ik eeht nooit, maar deze, om de vingers bij af te likken, onderweg dus verorberd.
Ondertussen een belletje met het thuisfont in Belgie gedaan, alltijd leuk om familie te horen en door, nog een keer getankt, als de tank half leeg is, zoek ik nl al een gasstation, ooit onze les geleerd.
Voor 28 $ deze keer
De kust is een beauty, met al die rotsen die uit zee opsteken, ziet er weliiswaar somber uit omdat het weer vandaag niet meewerkt, een waterig zonnetje dat zijn best doet, maar uiteindelijk pas ergens eind vd middag doorkomt.
Diverse stops dus, Bandon, Gold Beach, sommige exits niet te doen vanwege het niet hebben van een SUV, op naar de volgende en sommige zo mooi om daar ff op een bakje te gaan ziten, alle tijd van de wereld. 3,5 uur rijden op een hele dag.
In Bandon zelfs een rock gezien named:Face Rock, daar expres voor terug gereden en ja wel, duidelijk te zien.
Tevens een joekel van een puffin gezien, die zijn hier in het juiste seizoen ook te spotten, nooit gedacht!
Mooie dag van gemaakt
Uiteindelijk rond 4.30 in Florence aangekomen, leuk stadje met weer een memorial en per ongeluk bij het Historisch centrum uitgekomen, daar wat rondgewandeld en wat te eten gehaald.
Avond op de kamer doorgebracht en op tijd gaan slapen, morgen weer een 3,5 uur naar Vancouver, maar dan zonder tussenstops, maar afspraak was 11.00 uur, dus wil niet al te laat aankomen daar.