Skipping Martha’s Vineyard
Door: ingrid
Blijf op de hoogte en volg Ingrid
10 Mei 2019 | Verenigde Staten, Hyannis
Niet echt getreurd, het museum van JFK staat ook op mijn lijst, ik ben geïntrigeerd door de Kennedy’s, laatst op tv ook de 4-delige serie gekeken en nu dus het museum in Hyannis/Barnstable waar hij, zijn familie (ouders, broers en zussen) en later ook Jackie Bouvier en zijn kinderen Caroline and John Jr. hebben gewoond. Hier op Cape Cod, veel foto materiaal gezien van zijn jeugd en de running for President, de speech van de inauguratie gehoord, eigenlijk van alles tot aan de dag van zijn dood op 22-11-1963.
Jammer ook dat er geen foto’s gemaakt mochten worden, toch bijna een 2 uur in dit kleine museum rondgelopen. Middels een plaquette op de grond werd een Kennedy Legacy tour aangegeven, eindigend bij een memorial van hem alsmede een Memorial of the Korean war, also called “the forgotten” war.
In een klein eetttentje aan de overkant van het museum een toast avocado met een kopje koffie gedaan en langzaam aan terug richting the Seashore Park Inn, maar nog wel een stop gemaakt bij de Cape Cod Mall , ff bij de best buy binnen voor een oplader en een laptop muis en wat rondgesnuffeld bij Macy’s, niks naar mijn zin tegen gekomen, maar ohja, wel een hoodie met de kaap er op gekocht, lkkr warm. Mijn winterjas had ik vandaag ook echt niet voor niks aan, storm op zee maar ook langs de kust dus. Gelukkig geen regen.
Nog net geen handschoenen weer.
Me zeker goed vermaakt vandaag en rond 5 uur thuis, in overleg met de gastheer toch kunnen gaan zwemmen maar ook in the hottub gezeten met een netflixje op de rand. Lkkr ff in dat warme water. Relax momentje.
In de supermarkt heb ik een salade gehaald en vanavond gegeten, niet zoveel zin om nog weg te gaan, in de lobby van het motel nog wat gedronken en wat zitten lezen. Morgen naar Hartford (echt als overnachtingsadres) maar een tussenstop iig in Newport / Rhode Island. Moet ook meer dan de moeite waard zijn, ik ga het eens bekijken.
I’ll be back.
@Wendy: na wat puzzelwerk de cruise control gevonden! enne hoor graag je verhaal van de lost car en
@Helen: jammer van MV, maar helaas, het blijft gewoon op mijn lijstje staan (hihi)
11 Mei 2019 - 06:43
Arianne:
Heel jammer voor MV, maar reden om een keer terug te gaan. Verder heb je je prima vermaakt zo te lezen. Dat is dan weer het jammere van een rondreis geen tweede kansen. Verder weer een goede reisjaar de volgende bestemming. -
11 Mei 2019 - 16:02
Helen:
Hey misses
Wel ja joh....goeie smoes terug te gaan.....op n dag!
Ook wel handig dat je je CC gevonden hebt ook.
Lekker op t gemakkie is ook lekkerin t tubke denk.
We " spreken" elkaar weer.
Byekus -
11 Mei 2019 - 16:01
Helen:
Oja.....vergeet nog te typen dat ook ik een JFKfan ben.leuk die foto....... -
12 Mei 2019 - 09:40
Maria:
Ahhh daar is Martha's Vineyard gebleven ... Ik zag op polar al dat je het voorbij gereden was. Had de hele week mijn ipad nog niet aangeraakt en had geen erg in flyingtothewest -
12 Mei 2019 - 10:30
Maria:
Zo ..... Lekker je avonturen zitten lezen. Je hebt er alweer (bijna) een leuke week opzitten.
Heel leuk om samen met je route (polar) zo ook meer Amerika-kennis op te doen.
Fijne dag ! -
12 Mei 2019 - 18:44
Wendy:
Alles komt goed. MV komt nog wel een keer!
En weer geld bespaard ;-)